WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

ImbracaminteSH.roHainele second hand vandute in Romania, fie in orase sau zone rurale, sunt, in ultima perioada, la mare cautare. Oamenii,in special femeile din tara noastra, au fost si sunt mereu interesate sa se imbrace frumos, elegant si sa fie in trend cu moda. Pe de alta parte, oamenilor le place sa vaneze si sa beneficieze de cele mai bune oferte, sa cumpere haine ieftine si de calitate.

Multe magazine second hand reusesc, prin marfa de calitate pe care o achizitioneaza la kg de la depozitele second hand si apoi o revand cu amanuntul, sa satisfaca aceste nevoi ale clientelei “vanatoare” de oferte de haine si produse de calitate superioara foarte ieftine.   

In afara rochitelor second, a fustelor, costumelor, camasilor, pantalonilor second hand pentru adulti sau copii, aceste magazine vand diverse alte produse de calitate, care au fost foarte putin purtate, haine si marfa importata din tari precum Germania.

Alte produsele second hand care sunt “vanate” de clienti sunt: genti, pilote, prosoape, paturi, perne, cearceafuri, fete de masa, perdele, draperii. In conditiile in care exista multe persoane care au optat pentru un imprumut in banca pentru achizitioanrea unei case, stim ca orice banut este important. Intr-o asemenea perioada, cum este cea a achizitionarii unei case, resursele noastre financiare sunt limitate. In afara hainelor second hand, multe persoane aleg sa cumpere produse second hand pentru casa (draperii, perdele etc.) sau jucarii second hand pentru copii.

Pe multi dintre noi, termenul “second” ne face sa ne gandim ca acele produse au apartinut unei alte persoane. Ceea ce dorim noi sa evidentiem este faptul ca acest lucru, de multe ori, se dovedeste a fi un lucru bun. Se intampla sa avem nevoie si sa gasim intr-un magazin de haine second, o rochita de calitate in stil vintage, exact pe marimea noastra, exact atunci cand avem nevoie de ea, la cel mai bun pret si la calitate superioara. Sunt multe persoane in afara tarii si nu numai, care achizitioneaza haine si incaltaminte pe care le poarta doar de cateva ori sau, chiar chair fara a le purta ulterior.

Motivul “vanatoriii de haine second hand” se datoreaza uneori faptului ca intr-un magazin de haine second gasim haine vintage sau produse de calitate foarte buna la un pret foarte mic, marfa pe care nu gasim in magazinele de haine noi. Pe de alta parte, este foarte important pentru magazinele de haine second hand sa fie aprovizionate cu  imbracaminte si incaltaminte “trendy”, in pas cu moda.

Contactati-ne pe email, telefonic la 0786.329.268 (Valeria, depozit haine sh) sau viziteaza-ne la depozitul second hand din Slobozia sau solicitati oferta de haine engros la kg, incaltaminte second sau carpe de sters (lavete industriale). Va multumim si va asteptam cu mult drag.

Un comentariu adaugat pentru “Vanatoarea de oferte de haine second hand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *