WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

Hainele second hand prezinta un cumul de factori pentru care publicul poate deveni interesat sa faca astfel de achizitii. De cele mai multe ori se vorbeste despre preturile accesibile, dar nu este numai despre acest lucru. Experienta noastra de-a lungul timpului ne permite acum sa fim cei care din postura de furnizor sa putem sa va oferim si cateva sfaturi despre cum sa va motivati publicul sa cumpere mai  mult.

# Sursa ideala pentru cei care adopta un stil vintage sau hipster

Sunt doua din curentele fashion apreciate de un public vast si in numele carora cautarile vestimentare sunt ceva mai dificile. Nu se gasesc atat de usor astfel de haine, pentru ca in general magazinele de profil aduc marfa pentru cea mai mare parte a preferintelor publicului si din teama de a nu ramane cu stoc nevandut prefera sa evite anumite articole.

In magazinele second hand se gasesc cu usurinta haine in trend, cele care urmaresc atat tendintele actuale, cat si cele retro. Pentru aparitii unice, inedite, mixul de articole vestimentare din clasa celor vintage este recomandat. Astfel de haine sunt practic vanate de publicul interesat, iar la second hand acesta are si sanse multiple sa gaseasca astfel de optiuni.

# Moda accesibila

Daca ne raportam la cei mici, cu ritmul lor alert de a creste, exista mereu presiunea bugetului de a tine pasul cu necesitatile vestimentare. Pentru adulti, se aplica regula accesibilitatii, nevoia de a gasi variante mai prietenoase la buget pentru orice tip de haina. Sunt atat de multe necesitati lunare, incat partea vestimentara poate trece cu usurinta in coada de lista. Optiunile de la magazinele de tip second hand sunt despre moda accesibila, ce permite publicului sa gaseasca ce isi doreste si ce este necesar, fara sa neglijeze asadar si aceste cumparaturi.

# Haine de la branduri cunoscute

Un alt avantaj al hainelor second hand se refera la faptul ca sunt de provenienta din tari dezvoltate, cu nivel de trai ridicat. Tinem sa precizam ca toate hainele ce fac parte din stocul nostru sunt importate dupa ce au fost colectate prin sistem door to door. Nu este deloc exclus ca acestea sa includa si haine semnate de mari braduri.

Exista si un segment de public in cautare de haine de la branduri mari, pe care de altfel nu si le-ar permite in mod normal, in varianta de achizitii noi.

# Reciclam si protejam natura

Industria fashion ne face sa credem ca avem mereu nevoie de ceva nou in garderoba. Asta nu trebuie sa insemne neaparat haine noi, din magazinele de profil, ci la fel de bine si haine second hand. Putini stiu ca unele mari branduri vand haine create de oameni prost platiti, din cele mai sarace tari ale lumii. Un adevar trist, fata de care unii fac un manifest prin a nu cumpara haine noi.

Achizitia de haine second hand poate fi vazuta si ca o maniera de a proteja natura, poluata de toate etapele de productie textila de la prelucrarea fibrelor si pana la vopsirea lor, transportul si asa mai departe. Tari sarace exploatate pana la epuizare sunt sursa pentru ca mari nume de pe scena de retail-fashion sa castige inzecit. Cei preocupati de aceste aspecte se vor orienta spre ideea de a recicla mereu si de a diminua cumpararea de haine noi, pe cat de mult posibil.

Acestea fiind spuse, un magazin de tip second hand va sti sa isi atraga clientii si sa ii fidelizeze. Descoperiti si alte idei interesante pe blogul nostru -> https://www.imbracamintesh.ro/blog/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *