WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

second hand haine imbracamintesh.roAveti un magazin de haine second hand sau va ganditi sa deschideti o afacere cu haine second hand? In calitate de depozit si furnizor haine second hand en gross, de-a lungul a celor peste 7 ani de activitate am avut confirmarea ca putem veni oricand in ajutorul clientilor nostri cu staturi de incredere despre comertul cu haine second hand din Romania si nu numai.

Poate v-ati familiarizat deja cu subiectul achizitiei de haine si incaltaminte second hand. In acest articol ne propunem sa abordam cateva aspecte pe care noi le-am identificat ca factori de succes pentru achizitiile inteligente  de marfa second hand pentru magazinele de haine second hand. 

Faceti achizitii inteligente din depozitul de haine second hand

Cu alte cuvinte, inainte de a face o comanda catre furnizorul dvs. de haine second hand, intrebati-va “Care sunt cele mai vandute haine second hand si de ce?”

Din experienta noastra, cele mai vandute haine second hand sunt hainele crema, calitatea 1. In cele ce urmeaza, vom discuta despre “smart shopping” si ce inseamna sa achizitionati haine si incaltaminte second hand crema sau imbracaminte sh de calitate superioara.

O alegere inteligenta in ceea ce priveste achizitia de haine second hand se refera nu neaparat la a comanda articolele in trend cu moda, ci mai degraba haine si incaltaminte second hand de sezon clasice, rezistente.

“Smart shopping” in achizitia de haine si incaltaminte second hand insemna:

  • sa investiti in haine second hand crema, imbracaminte si incaltaminte sh de calitate superioara;
  • sa alegeti haine din materiale rezistente la uzura;
  • sa alegeti haine din materiale care nu se deterioreaza sau micsoreaza la spalare, haine second hand din bumbac 100%, de exemplu.

haine second handSmart shopping” inseamna sa planificati din timp achizitia si sa ganditi strategic inainte de a face o comanda de haine si incaltaminte second hand catre depozitul second hand. Inainte de a plasa o comanda de haine, incaltaminte sau lavete pentru uz industrial sau comercial, analizati in primul rand care este nevoia dvs., care sunt produsele si cantitatea de care aveti nevoie pentru a va garanta un stoc optim de produse care sa va asigure continuitate in activitatea comerciala.

Decideti care este tipul de produs second hand in care doriti sa investiti. Cum spuneam mai devreme, cel mai probabil va doriti articole de haine second care sa ramana in trend cu moda, clasice, haine si incaltaminte sh de calitate sau crema.

Evitati achizitiile de impuls pentru marfa second hand. Alegeti un furnizor de incredere pentru magazinul dvs. second hand, un parteneriat de succes pe termen lung. Aflati de ce la baza succesului magazinelor second sta un distribuitor engros de incaltaminte si imbracaminte second hand cu preturi mici

Alte sfaturi de succes despre achizitiile de haine second hand:

Contactati-ne pe email, telefonic la 0786.329.268 (Valeria, depozit haine sh), solicitati oferta haine second hand si/sau incaltaminte sh colecta originala (nesortata) sau lavete bumbac pentru uz industrial. Vizitati-ne direct la depozitul din Slobozia, iar noi va vom prezenta marfa second hand si vom recomanda pe cele potrivite produse corelate cu nevoia curenta a afacerii dvs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *