WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

lavete-bumbac-imbracamintesh-roDe ce sa platiti scump pentru lavete bumbac sau carpe de sters atat de necesare pentru sters uleiuri, vopseluri si produse petroliere? Alegeti oferta lavete bumbac ieftine, cu preturi de la 2 ron/ kg lavete sters.

Confectionam lavetele de bumbac din materiale textile second hand curate si dezinfectate. Lavetele industriale au 35 x 45 cm si sunt ambalate prin presare in saci transparenti a cate 10 kg, de marime 40 x 40 cm. Comanda minima  este de 1 sac lavete industriale din haine second hand.

Lavetele industriale de bumbac 100%, lavete albe sau colorate, sunt folosite cu succes in orice industrie, in special in industria prelucratoare, industria miniera, inginerie, pictura, fiind excelente pentru curatarea uleiurilor, a vopselurilor, a grasimilor, a utilajelor, lavete pentru service-uri auto si carpe de sters produse petroliere. 

lavete-bumbac-albe-imbracamintesh-roLavetele industriale de bumbac au o rezistenta mare in timp, iar acolo unde este posibil, acestea pot fi spalate si refolosite. Lavetele de bumbac 100% au un grad mare de absorbtie si sunt ideale pentru utilizarea in activitatea de zi cu zi pentru service-uri auto, tipografii, vopsitorii, fabrici de utilaje, reparatii stivuitoare, cladiri de birouri, ferme de animale, depouri, abatoare, firme dezmembrari auto, producatori de mase plastice,  industria prelucratoare de masini, industria maritima, in constructii, fabrici de rulmenti, mecanica fina, firme de curatenie si uz casnic. Lavetele nu sunt finisate la margini, pot lasa scame  si din acest motiv nu recomandam lavetele industriale din bumbac pentru magazinele alimentare sau pentru curatarea geamurilor.

Oferta lavete ieftine la kg de sters uleiuri, grasimi si produse petroliere:

  1. Lavete industriale ieftine pentru service-uri auto si industria auto. Printre clientii nostri se afla service-urile auto, companii si fabrici din industria prelucratoare de masini, dezmembrari auto, vopsitorii, fabrici de rulmenti, mecanica fina, reparatii stivuitoare, clienti carora le furnizam lavete industriale de bumbac la kg pe care angajatii le pot folosi cu succes la curatarea uleiurilor si a utilajelor, carpe de sters produse petroliere.
  2. Lavete industriale bumbac pentu hoteluri. Lavetele de bumbac 100% au o rezistenta mare in timp, pot fi spalate si refolosite. Aceste carpe de sters de calitate sunt ideale pentru a fi folosite de catre departamentul de curatenie din hoteluri si pensiuni. .
  3. Lavete industriale pentru firmele de curatenie, birouri si spatii comericiale. Suntem distribuitori lavete bumbac pret redus pentru firmele de curatenie, birouri si spatii comericiale. Un spatiu curat este un spatiu cu reputatie, nu-i asa?
  4. Lavete industriale pentru industria miniera, ferme de animale, pictura si activitati diverse cu nevoi ridicate de materii prime pentru curatatare utilaje. In afara de service-urile auto, industria auto, hoteluri, spatii de birouri si firme de curatenie profesionale, producem lavete de sters sau carpe de sters din bumbac 100% la preturi de producator pentru sters uleiuri, grasimi, produse petroliere, necesare in industria miniera, ferme de animale, pictura etc.

Aflati mai multe despre:

Contactati-ne pe email, telefonic la 0786.329.268 (Valeria, depozit haine sh), solicitati o oferta lavete bumbac industriale ieftine, haine second hand si/sau incaltaminte sh colecta originala (nesortata). Vizitati-ne direct la depozitul din Slobozia, iar noi va vom prezenta diferentele dintre fiecare tip de lavete si va vom recomanda pe cele potrivite nevoilor afacerii dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *