WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

lavete din bumbac

Din dorinta de a pune la dispozitia tuturor celor ce doresc sa actualizeze magazinele second hand pe care le administreaza articole care se vand, ne adaptam in permanenta nevoilor pe care le ridica publicul consumator astazi. In randul produselor care sunt la cautare si reprezinta de altfel o necesitate astazi, aducem in discutie lavetele din bumbac. Dispunem de stoc de lavete ce pot fi comandate din depozitul nostru online, alaturi de alte articole de imbracaminte second hand.

Bumbacul, rezistent si eficient

Am ales acest material pentru lavetele industriale pe care le comercializam datorita calitatilor pe care le prezinta. Este vorba despre un material natural, cu proprietati excelente, ce se foloseste de mii de ani, atat in industria textila, cat si cea farmaceutica si medicala, in fabricarea de prosoape si desigur a lavetelor, conferindu-le acestora proprietati ultra absorbante.

Sunt persoane care folosesc bumbacul zi de zi, poate nu neaparat constient – pentru ca are numeroase utilitati. Il comercializam atat la capitolul imbracaminte, dar si in ceea ce priveste lavetele. De altfel le recomandam pentru ca sunt deosebit de avantajoase la utilizare si –  un plus ce le recomanda – convenabile ca pret.

Lavetele din bumbac sunt preferate in detrimentul celor ce au la baza alte materiale indeosebi pentru capacitatea lor excelenta de absorbtie – de peste 200%. Mai simplu spus, poti folosi o laveta pentru a absorbi un volum de apa dublu comparativ cu volumul propriu.

Spre deosebire de alternative, bumbacul prezinta o trasatura ce il evidentiaza si anume rezistenta crescuta cand este udat. Retine cu succes lichidele, de aceea este folosit ca material pentru lavete. Sunt persoane care le folosesc pentru a realiza curatenia in casa, mai eficient si usor.

De departe un avantaj considerabil al lavetelor de bumbac este faptul ca este un material ecologic, deci atent cu mediul inconjurator. Insusi procesul de prelucrare prin care trec fibrele pentru a ajunge in forma finala este mai simplu si mai rapid.

Materialul in sine este mai sanatos, prezentand calitati hipoalergenice si biodegradabile. Prin faptul ca fabricarea lavetelor din bumbac nu afecteaza mediul inconjurator, acestea sunt o alegere de preferat si recomandarea noastra. Le puteti folosi in bucatarie, in baie si in alte contexte in care efectuati curatenia si nu doar.

Produsele noastre

Va invitam sa descoperiti lavetele de bumbac industriale pe care vi le propunem in depozitul nostru Top Texil. Acestea sunt confectionate din materiale textile second hand, dezinfectate si curatate inainte. Dimensiunile lor sunt de 35 x 45 cm si le distribuim ambalate prin presare in saci transparenti. Pot fi albe sau colorate si au compozitie 100% bumbac. Aflati pe site-ul nostru care este comanda minima – acestea se vand la kg.

Cui se adreseaza aceasta categorie de produse?

Va puteti orienta dupa lavete de bumbac din portofoliul nostru indiferent de industria in care intentionati sa le folositi:  pictura, inginerie, miniera, pentru cladiri de birouri, hoteluri, respectiv pentru uz casnic. Sunt ideale pentru a curata vopseluri, uleiuri sau grasimi, utilaje, produse petroliere, dar si ca lavete pentru service-urile auto.

In principiu, acestea sunt foloste ca si carpe, motiv pentru care comandarea lor in cantitati engross este avantajoasa. Sunt si suficient de ieftine pentru a putea reface stocul de lavete constant. Le recomandam atat ca achizitie personala, cat si celor care administreaza magazine second hand, pentru ca sunt mereu la cautare. Chiar si atunci cand nevoia de a le inlocui este frecventa, preturile accesibile favorizeaza schimbarea lor rapida.

Va asteptam pe site-ul nostru – www.imbracamintesh.ro – pentru a descoperi si alte informatii relevante cu privire la lavetele de bumbac industriale, precum si motivele pentru care sunt o investitie rentabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *