WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

lavete industriale albeCat costa lavetele de bumbac? Cum se comercializeaza? De ce alegem lavete de bumbac ieftine pentru uz industrial? Cui recomandam si unde este cea mai mare cerere pentru lavete industriale/ carpe de sters? Acestea sunt cateva dintre cele mai intalnite intrebari pe care le primim din partea  clientilor nostri potentiali. Prin urmare, ne propunem sa explicam care sunt avantajele si de ce sa comandati lavete industriale pentru afacerea dvs.

In articolul “Hainele second hand, resursa pentru reciclare si lavete industriale”  am explicat cum hainele second hand care sunt demodate sau care, din diverse motive, nu mai pot fi comercializate, sunt transformate in lavete industriale sau carpe de sters pentru uz industrial

Care sunt avantajele, cui recomandam si unde este cea mai mare cerere pentru lavete industriale/ carpe de sters?   

Avem 7 ani de experienta ca furnizori lavete industriale pentru Romania. Clientii nostri folosesc in activitatea lor cantitati mari de lavete (carpe de sters din bumbac) pentru curatarea suprafetelor murdare si a utilajelor industriale.

In functie de domeniul de activitate al clientului, lavetele industriale sunt fie reutilizabile, fie, cu utilzare unica. In cazul vopsitoriilor, de exemplu, sunt folosite cantitati mari de carpe care nu pot fi refolosite si este nevoie de innoirea periodica a stocurilor de lavete industriale.

 Lavetele de bumbac 100%  au un grad mare de absorbtie si sunt ideale pentru utilizarea in activitatea de zi cu zi pentru service-uri auto, tipografii, vopsitorii, fabrici de utilaje, reparatii stivuitoare, cladiri de birouri, ferme de animale, depouri, abatoare, firme dezmembrari auto, producatori de mase plastice, rulmenti, firme de curatenie si uz casnic. Lavetele nu sunt finisate la margini si din acest motiv nu le recomandam pentru magazinele alimentare sau pentru curatarea geamurilor.

De ce alegem lavete de bumbac ieftine pentru uz industrial?  

Va recomandam sa comandati lavete industriale din bumbac 100% in special atunci cand activitatea firmei dvs. implica lucrul cu motorina, uleiuri, vopsea. Carpele de sters sunt de calitate si, comandate engross sunt suficient de ieftine pentru a va permite sa innoiti periodic stocul. Puteti utiliza lavetele industriale si apoi le puteti schimba rapid cu unele noi, la preturi foarte bune.

Cat costa lavetele de bumbac? Cum se comercializeaza?
Pretul lavetelor industriale de bumbac variaza in functie de materia prima din care sunt confectionate.

  • Lavete colorate din bumbac, realizate din tricouri colorate din bumbac 100%: 5lei/kg
  • Lavete colorate din cotton, realizate din camasi colorate de bumbac: 3 lei/kg
  • Lavete industriale din bumbac mixt, realizate din cearceafuri, camasi si tricouri: 3,5 lei/kg
  • Lavete industriale din bumbac alb, realizate din tricouri de bumbac  100%:  6 lei/kg;
  • Lavete albe din cotton, realizate din camasi de bumbac de culoare alba: 5 lei/kg
  • Lavete realizate din prosoape – 5,5 lei/kg

Lavetele  industriale albe sau colorate sunt sortate, apoi taiate de dimensiuni de aproximativ 35×45 cm si ulterior sunt ambalate separat in saci transparenti a cate 10 kg, dimensiune 40 x 40 cm.  Lavetele sunt vandute engross, comanda mimima fiind un sac. Pentru comenzi lavete industriale de peste 50 de kg, oferim reduceri  de pret.

Pretul lavetelor industriale de bumbac colorate, albe, mixte sau din prosoape de bumbac porneste de la de la 3 lei/kg. Contactati-ne pe email, telefonic la 0786.329.268 (Valeria, depozit haine sh) si solicitati o oferta personalizata de lavete industriale ieftine, haine second hand sau incaltaminte sh.

Top Textil este depozit de haine second hand care comercializeaza si livreaza in toata tara lavete industriale de bumbac,  haine second hand en gros si incaltaminte sh atat pentru copii, cat si pentru adulti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *