WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

Magazinele de haine second hand achizitioneaza colecta originala vrac haine crema en gros la pret per kg de la depozite second hand. Oferta engross de haine second hand este avantajoasa pentru magazinele second hand. Odata ce marfa sh este in stoc, obiectivul fiecarui magazin second hand de succes este satisfactia clientului final prin revanzarea hainelor second hand.

Tehnicile de promovare si vanzare cu amanuntul a hainelor second hand sunt metode foarte eficiente pentru construirea unui brand de incredere pe piata locala.

Magazinele de imbracaminte second hand sunt populare in randul tinerilor pasionati de moda, care doresc o gama variata de optiuni si modele haine din care sa aleaga, dar care nu isi doresc sa investeasca sume importante de bani pentru achizitia de haine trendy. Pentru acest public tinta, posibile canale de promovare locala ar putea fi: internet, site-urile de moda, publicatiile pentru tineret, flyere. 

4 Idei de Promovare Pentru Maganinele de Haine Second Hand

 

1. Sposorizari locale

Sponsorizati concerte locale, spectacole de moda, spectacole de arta si alte evenimente comunitare pentru a obtine expunerea catre publicul tinta, adulti sau tinti, pe care il vizati. Promovati-va magazinul de haine second hand in cadrul evenimentelor locale prin includerea numelui companiei pe materialele de marketing, prin distributia de pliante si/ sau cupoane de reduceri prin intermediul carora puteti aduce publicul de la evenimente catre magazinul dvs.

2.       Parteneriate de promovare

Gasiti galerii locale de arta, magazine cu produse/ servicii complementare si formati parteneriate de promovare cu acestea. Cu un public tinta comun, puteti face schimb de referinte catre clientii proprii, puteti conveni sa afisati postere cu mesaje de promovare reciproca a magazinelor la sediu. Luati in considerare crearea unei promotii multi-business pentru a stimula traficul catre ambele magazine. Ati putea, de exemplu, sa oferiti unui client care cumpara haine second hand din magazinul dvs. in valoare de 100 ron, un cupon de cadou care poate fi folosit intrun magazin de pantofi local, de exemplu, in timp ce ei fac acelasi lucru pentru magazinul dvs.

3. Spectacole de moda

Recrutati modele care sa va reprezinte la spectacolele de moda locale. Puteti imbraca modelele in haine / rochite second hand din magazinul dvs. si astfel reusiti sa promovati o tintuta completa vanduta in magazin. Descrieti tinuta intr-un ecuson si includeti costul total al tinutei in descriere. Acest lucru poate atrage atentia entuziastilor de moda din piata locala si interesul privind tinutele vestimentare uimitoare la o fractiune din costul pe care l-ar plati intrun magazin de moda. Si de aceasta data, aveti posibilitatea de a distribui in cadrul evenimentului pliante sau alte materiale promotionale pentru magazinul dvs.

4.   Vitrina magazinului second hand

Deschideti un magazin de haine second hand fizic intr-o zona cu trafic intens si postati afise de mare publicitate in vitrinele magazinului pentru a semnaliza punctul de cumparare si vanzare haine second hand. In timp, acest lucru poate contribui la cresterea notorietatii magazinului. Traficul constant al zonei, faciliteaza pentru trecatori constientizarea si  retinerea locatiei dvs., raspandirea din vorba-in-vorba a experientei clientilor dvs. cu magzinul dvs. de haine second hand, fidelizarea si recomandarea acestuia si, prin urmare, cresterea numarului de clienti.

Aveti si alte idei de promovare a magazinele de haine second hand? Ne-ar placea sa stim parerea voastra. Puteti raspunde prin plasarea unui comentariu. Multumim!

Calitatea produselor engross second hand pe care le comercializam, respectiv haine second handincaltaminte shlavete industriale de bumbac, alaturi de satisfactia clientilor nostri, reprezinta elemente care stau la baza succesului depozitului nostru second hand. Orice nevoie specifica ati avea legat de marfa second hand, facem tot posibilul sa va ajutam.

Contactati-ne pe email, telefonic la 0786.329.268 (Valeria, depozit haine sh), solicitati o oferta personalizata de lavete industriale ieftine, haine second hand sau incaltaminte sh. Vizitati-ne direct la depozitul din Slobozia, iar noi va vom prezenta diferentele dintre fiecare tip de lavete si va vom recomanda pe cele potrivite nevoilor afacerii dvs.

 

Un comentariu adaugat pentru “4 Idei de Promovare Pentru Maganinele de Haine Second Hand

  1. Gabriela says:

    Buna ziua,

    Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi trimite o lista cu preturile pentru marfurile comercializate de dumneavoastra.

    Multumesc!
    Gabriela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *