WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

Experiența de peste 6 ani în acest domeniu, ne recomandă drept un distribuitor de încredere, atunci când vine vorba despre îmbrăcăminte sh. Astăzi îți prezentăm top 3 cele mai întâlnite mituri despre magazinele și articolele de îmbrăcăminte sh. Citește în continuare și află o părere avizată despre cum stau de fapt lucrurile. Află curiozități despre îmbrăcăminte sh.

1.Hainele nu sunt de calitate

Locul din care sunt importate hainele contează și definește din start calitatea produselor. Îmbrăcămintea second-hand, distribuită de către compania noastră, provine din zona de nord a Germaniei. Acolo nivelul de trai este foarte ridicat iar marfa are un grad scăzut de uzură. Probabil că te întrebi cum este colectată marfa, nu-i așa? Află că articolele tip îmbrăcăminte sh sunt colectate direct din fața caselor oamenilor de către organizații de caritate. Astfel, este combătut mitul conform căruia aceste haine nu sunt de calitate și sunt culese de prin containere.

2.Magazinele sh vând numai haine purtate

Sigur printre hainele din șifonierul tău se regăsesc și haine pe care nu le-ai purtat de câțiva ani sau niciodată. De acord? Pe același principiu este colectată și îmbrăcămintea sh. Majoritatea persoanelor, în special europenii, când realizează că păstrează ceva ce oricum nu vor purta niciodată, cei mai mulți dintre ei le donează sau le vând magazinelor de profil și distribuitorilor precum Top Textil.
Dacă vei căuta cu atenție, vei observa că există și articole tip îmbrăcăminte sh care au încă eticheta și prețul original. Din diferite motive ce țin de schimbarea stilului sau de modificări ale masei corporale, persoanele aleg să dea mai departe obiectele vestimentare nefolosite.

3.Hainele din magazinele sh sunt murdare și transmițătoare de boli

Înainte de a răspunde la această întrebare, te învităm să afli întregul proces prin care fiecare articol de îmbrăcăminte îl traversează. Totul începe printr-o sortare manuală care face posibilă furnizarea de haine engros de calitate, cu o rată de defecte de doar 4-6%. Nu sunt acceptate hainele rupte sau care prezintă un grad vizibil de deteriorare. Toate produsele trec printr-un proces de curățare intens înainte de vânzarea finală. Acum că ai aflat modelul de sortare și distribuire sperăm că nu vei mai fi atât de reticent cu privire la calitatea și curățarea hainelor din sh-uri.

Sperăm că am reușit să combatem principalele mituri despre îmbrăcămintea sh. Pentru că ne pasă de mediul în care trăim dar și de sănătatea ta, la Top Textil acordăm o atenție deosebită modului de selecție și distribuire a hainelor de tip second-hand.

Ne poți vizita oricând depozitul, situat în Slobozia, județul Ialomița, sau ne poți contacta telefonic la numărul 0786 239 268 pentru oferte personalizate pentru îmbrăcăminte sh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *