WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

haine sh laveteHainele second hand aflate in stare buna si cu cu grad scazut de uzura sunt revandute de depozitul de imbracaminte sh catre magazinele de haine second hand. Articole de imbracaminte sh care nu sunt potrivite pentru revanzare, fie pentru ca sunt demodate, fie din cauza unor imperfeciuni, sunt transformate in carpe de sters sau lavete industriale de bumbac.

De ce este important sa reciclam?

Reciclarea ajuta la asigurarea unui viitor durabil pentru noi toti si pentru generatiile viitoare. Pentru a pastra resursele limitate ale pamantului, este important sa reciclam cat mai mult si cat de des putem. Desi majoritatea oamenilor inteleg acest concept, studiile arata ca mai putin de 35% din gospodarii aleg sa recicleze resursele si doar 10% din companii practica reciclarea. Toate acestea in conditiile in care se considera ca intre 70% si 85% din toate deseurile menajere sunt reciclabile.

Hainele second hand, resursa pentru reciclare

Desi aproape 100% din materiale textile sunt reciclabile, anualavete albe bumbacl doar 15% din materialele textile au fost recuperate prin reciclare. Materialele textile includ haine, prosoape, lenjerie de pat si paturi, perdele, covoare etc.

Hainele second hand, resursa pentru  lavetele industriale de bumbac 

Hainele second hand care vor deveni carpe de sters sau lavete industriale din bumbac sunt sortate, dezinfectate si curatate in prealabil. Scoatem fermoarele si nasturii hainelor, apoi taiem hainele si obtinem lavete de sters cu dimensiunea 35 x 45 cm.  Intrucat sunt confectionate in depozitul de haine sh din Slobozia, putem sa garantam clientilor calitatea lavetelor industriale de bumbac pe care le distribuim.

Care sunt clientii ideali pentru lavetele industiale? Exista mai multe tipuri de lavete?

lavete bumbac colorateLavetele industriale sunt articole de calitate din bumbac 100%, au un grad mare de absorbtie si sunt folosite de catre fabrici, cladiri de birouri, service-uri auto, tipografii, ferme de animale, depouri, abatoare, firme de curatenie si uz casnic pentru curatarea suprafetelor murdare sau a utilajelor industriale.

In functie de materia prima din care sunt confectionate, lavetele industriale de bumbac sunt sortate pe diverse categorii:

  • Lavete industriale albe, realizate din tricouri de bumbac 100%;
  • Lavete de bumbac colorate, realizate din tricouri colorate din bumbac 100%
  • Lavete albe de cotton, realizate din camasi de bumbac de culoare alba
  • Lavete colorate de cotton, realizate din camasi colorate de bumbac
  • Lavete industrial mixe, realizate din haine de bumbac albe si colorate
  • Lavete industriale realizate din prosoape.

 Cum se comercializeaza lavetele de bumbac?

Lavetele de bumbac, albe sau colorate, sunt ambalate separat in saci transparenti a cate 10 kg, dimensiune 40 x 40 cm. Carpele din bumbac  pentru curatenie sunt vandute engros. Comanda mimima din depozitul sh este de un sac de lavete industriale, respectiv 10 kg de lavete din bumbac  albe, colorate sau mixte.

Care este pretul lavetelor industriale de bumbac?

Pretul lavetelor industriale de bumbac colorate, albe, mixte sau din prosoape de bumbac porneste de la de la 2,5 lei/kg in functie de categoria de lavete industriale aleasa si de cantitatea comandata. Contactati-ne pe email, telefonic la 0786.329.268 (Valeria, depozit haine sh) si solicitati o oferta personalizata de lavete industriale ieftine, haine second hand sau incaltaminte sh.

Top Textil este depozit de haine second hand care comercializeaza si livreaza in toata tara lavete industriale de bumbac,  haine second hand en gros si incaltaminte sh atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *