COMERCIALIZAM

Marfa angro catre proprietarii de afaceri cu haine second hand:

DE CE SA ALEGI TOP TEXTIL?

CARE SUNT AVANTAJELE DE CARE VEI BENEFICIA?

DISTRIBUITORUL

TAU DE HAINE SI INCALTAMINTE

Hainele si incaltamintea second hand provin din Germania si sunt sortate cu grija de catre personal specializat in functie de articol, sezon sau mixturi de sezon. Colecta originala „door to door” sau din „usa in usa”  inseamna ca hainele si incaltamintea sunt colectate direct din fata caselor de catre organizatii de caritate, organizatii care incurajeaza oamenii sa renunte la hainele si incaltamintea care, desi de calitate, uneori nu este folosita, este putin folosita sau chiar noua. Acest tip de colecta are o calitate superioara fata de marfa de container.

Ii invitam pe clientii nostrii si pe potentialii nostri parteneri sa viziteze depozitul nostru de haine second hand din Slobozia, jud. Ialomita, pentru a se convinge personal de calitatea hainelor si a sortarii marfii.

In principiu, lucram cu proprietarii de afaceri, magazine de haine second hand, precum si organizatii de caritate care doresc sa doneze haine catre oamenii mai putin norocosi, inclusiv camine de copii si pensionari din Romania. Suntem  foarte interesati sa colaboram cu clienti seriosi, care isi doresc parteneriate de incredere, pe termen lung.

VREAU SA VA CONTACTEZ