WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

haine-sh-copii (4)Ati deschis un magazin sh sau doriti sa incepeti o afacere cu imbracaminte second hand? Cautati un depozit second hand de unde sa cumparati haine second hand en gros online ieftine? Ne-ati gasit! Noi, Top Textil, suntem importatori si distribuitori de imbracaminte si incaltaminte engros in Romania. Depozitul de haine second hand este situat in Slobozia, Ialomita si ne puteti vizita de luni-vaneri, de la 8am la 5pm.

1. Sunt importante calitatea si pretul pentru un magazin de haine second hand?

Calitatea inventarului de produse si pretul de vanzare sunt esentiale pentru un magazin second  hand.  Prima impresie pe care clientii dvs. o vor avea atunci cand intra in magazin se va baza pe ceea ce este disponibil pentru ei sa cumpere. Daca aveti un magazin de haine la mana a doua  veti dori sa atrageti nu doar vanatorii de chilipiruri, ci clientii care apreciaza produse de calitate si vor continua sa vina inapoi la magazin pentru a gasi noi oferte de haine second de calitate. Este necesar ca dvs., ca proprietar al unui astfel de business, sa luati in vedere achizitia unei marfi de calitate, intr-o cantitate care sa permita clientilor dvs. sa  petreaca suficient timp in magazin si, deci, sa aiba posibilitatea sa aleaga dintr-o diversitate de haine si/ sau incaltaminte second.

2. Cum calculez cantitatea de marfa second  de care am nevoie pentru magazinul meu?

Dupa ce veti avea spatiul pentru magazin inchiriat, veti cunoaste  numarul de metri patrati pe care va fi nevoie sa il populati cu haine second. Plimbati-va prin magazin si estimati cantitatea de marfa de care veti avea nevoie astfel incat sa umpleti magazinul cu produse. In cazul in care detineti spatiu de stocare suplimentar celui de etalare a produselor, recomadam intotdeauna sa aveti in stoc mai multe produse decat cele pe care le puteti etala la un moment dat.

3. Cum stiu ce cantitate de marfa sa achizitionz de la depozitul second hand de haine?

Calculati un pret mediu de vanzare per bucata si inmultiti cu numarul de bucati necesar pentru a va crea inventarul minim de marfa. Va puteti face astfel o idee asupra bugetului pe care il puteti aloca cheltuielii cu achizitia stocului necesar de haine second hand en gros. Retineti, cu cat investiti mai multi bani pentru crearea inventarul dvs. de produse in magazin, cu atat este mai probabil sa aveti mai mult trafic in magazin, clienti care sa va viziteze mai frecvent si pe care aveti sansa sa ii fidelizati pe termen mediu si lung.

Comercializam si recomandam colecta originala de haine second hand en gros si incaltaminte second hand. Fie ca ne referim la hainutele second pentru copii, imbracamintea sh de dama sau barbati, se stie ca, indiferent de pret, si in acest domeniu al comertului cu haine second, clientii  cauta si isi doresc  sa comande produse de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *