WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

depozit-imbracamintesh.roMajoritatea magazinelor care vand haine second hand in Romania isi formeaza inventarul de produse prin cumpararea de incaltaminte si haine second en-gros de la distribuitorii sau depozitele de haine second hand. Obtinerea unei oferte de pret avantajoase si cumpararea en-gros de imbracaminte second hand este, credem noi, esentiala pentru un bun start si succesul magazinelor cu produse second.

Top Textil, depozitul nostru de haine second hand din Slobozia, jud. Ialomita, ofera un raport foarte bun pret calitate pentru produsele comercializate en gros, preturi haine si incaltaminte sh la preturi avantajoase, negociabile in functie de cantitatea comandata.

Intr-un articol anterior, am povestit despre Top Textil ca depozit de second hand haine si cum se comercializeaza hainele sh la kg. Ca urmare a acestui articol am primit multe intrebari in legatura cu pretul hainelor hainele second hand en gros si costul transportului. Pretul hainelor second hand en gros variaza intre 4,5 lei/kg – 40 lei/kg (fara TVA). Pretul hainutelor de copii este de 8 lei/kg, pretul bluzelor second hand engros, calitate extra este de 14 lei/ kg (fara TVA), rochitele second la kg, calitate extra sunt 15 lei/kg (fara TVA) etc.  In timp ce un sac cu haine de copii poate avea intre 20 si 25 de kg, un sac cu imbracaminte second hand poate cantari, in general intre 20 si 40 kg. Depozitul nostru de haine sh livreaza marfa in toata Romania, costul trasnportului fiind de aprox. 1 leu/km.  In continuare, pentru a primi o oferta personalizata si lista completa de produse si preturi engros pentru haine second, incaltaminte sh si carpe de sters, va rugam sa completati formularul de comanda si trimiteti cererea cate depozit second hand.

Pentru a va asigura ca aveti cat mai multe sanse pentru a obtine si mentine o afacere cu haine second hand, asigurati-va ca selectati un distribuitor de haine second hand care sa aiba cele mai mici preturi pentru produse second de calitate extra, un furnizor pe care sa va puteti baza ca poate trimite marfa din stoc rapid catre locatia dvs.  Cumparati marfa en-gros de la un furnizor cu experienta pe aceasta piata, care va intelege business-ul si nevoile si care va poate oferi inclusiv consultanta pentru afacerea dvs. cu haine second.

Contactati-ne pe email, telefonic la 0786.329.268 (Valeria, depozit haine sh) sau viziteaza-ne la depozitul second hand pentru o oferta en gros de imbacaminte sh, incaltaminte second sau carpe de sters (lavete industriale). Va multumim si va asteptam cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *