WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

lavete bumbac imbracamintesh.roCautati furnizor second hand haine en gross sau depozit lavete industriale de bumbac?

Magazin second hand in cautare de depozit haine second hand en gros? Suntem depozit de haine second hand cu experienta in vanzare de haine second hand en gros, incaltaminte sh si lavete bumbac pentru uz industrial. In calitate de furnizori haine second hand pentru afacerile din Romania si nu numai, ne-am specializat in vanzarea de haine second hand crema, respectiv colecta originala haine second de calitate intai.

Prin urmare, stim cat de important este pentru clientii nostri, magazinele de haine second sau afaceri cu activitati diferite, firme care au nevoie de lavete de bumbac pentru curatenie, sa beneficieze de suport continuu si consultanta in ceea ce priveste achizitia de marfa second hand pentru business. 

Din articolele anterioare, v-ar putea interesa si:

De la vanzarea de haine second hand engross pentru magazinele sh la comercializarea de lavete industriale pentru orice business

Lavete industriale presare si impachetareStiti ce sunt si de unde provin lavetele de bumbac si care sunt diferitele tipuri de carpe de sters pentru uz industrial? Toate lavetele de bumbac pe care le comercializam provin din haine second hand sau prosoape care sunt in prealabil selectate, dezinfectate, curatate, iar apoi sunt presate, impachetate si comercializate in saci de 40×40 cm.

lavete bumbac albeLavetele industriale sunt articole de calitate din bumbac 100%, au un grad mare de absorbtie si sunt folosite de catre fabrici, cladiri de birouri, spalatorii si/sau service-uri auto, tipografii, ferme de animale, depouri, abatoarefirme de curatenie si uz casnic pentru curatarea suprafetelor murdare sau a utilajelor industriale.  Pretul lavetelor industriale de bumbac colorate, albe, mixte sau din prosoape de bumbac porneste de la de la 2,5 lei/kg in functie de categoria de lavete industriale aleasa si de cantitatea comandata.

Aflati mai multe informatii despre:

Calitatea produselor engross second hand pe care le comercializam, respectiv haine second hand, incaltaminte sh, lavete bumbac, alaturi de satisfactia clientilor nostri, reprezinta elemente care stau la baza succesului depozitului nostru second hand. Orice nevoie specifica ati avea legat de marfa second hand, facem tot posibilul sa va ajutam.

Contactati-ne pe email, telefonic la 0786.329.268 (Valeria, depozit haine sh), solicitati o oferta personalizata de lavete industriale ieftine, haine second hand sau incaltaminte sh. Vizitati-ne direct la depozitul din Slobozia, iar noi va vom prezenta diferentele dintre fiecare tip de lavete si va vom recomanda pe cele potrivite nevoilor afacerii dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *