WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

Suntem furnizori colecta originala haine second hand cu peste 8 ani experienta in vanzarea de marfa sh engross.

Hainele second hand colecta originala nesortata provin din Germania si este vanduta engross catre magazinele second hand din Romania. Hainele second hand sunt sortate si ambalate in saci de plastic de 5-10 kg. 

Ce este colecta originala de haine second hand?

Hainele second hand engross mixte sunt sortate pe categorii de produse (saci cu bluze second hand en gros, saci cu pantaloni second hand la kg) si pe categorii de sezon: colecta originala haine second hand primavara-vara si colecta originala haine second hand toamna-iarna. 

Colecta originala haine second hand este reprezentata de haine cu grad scazut de uzura, marfa de calitate, imbracaminte second hand pentru copii, femei si barbati.

Sortarea manuala a hainelor second hand face posibila furnizarea de marfa engross de calitate, cu o rata foarte scazuta de defecte (4% – 6%).

Colecta originala mixta cu haine second hand primavara-vara poate contine contine:  fuste, rochii, tricouri cu maneca scurta, treninguri, pantaloni.

Colecta originala mixta cu haine second hand de toamna-iarna poate contine: pantaloni, geci, bluze, hanorace, pulovere, etc.

De ce achizitia engross de haine second hand nesortate este eficienta pentru magazinele second hand de succes?

Exista mai multe beneficii in ceea ce priveste cumpararea de haine engros second hand. Avantajul principal al achizitiei de colecta originala vrac este vanzarea engross, respectiv vanzarea de haine second hand la kg.

Vanzarea engross de haine second hand este un avantaj pentru magazinele de haine sh datorita modului de revanzare a acestora, dar si in ceea ce priveste obtinerea unui pret avantajos si rabat oferit pentru cantitate.

Magazinele de haine second hand cumpara marfa colecta originala engross. Revanzarea hainelor second hand se face, de obicei, la bucata. Prin urmare, sansele pentru obtinerea celor mai bune rezultate din investitia engross de haine second hand sunt maxime.  Multi dintre clientii nostri obtin profituri uriase din revanzarea de haine second hand, cu o majorare de 200% -500% per bucata.

Beneficiile achizitiei de haine second hand engross, baloturi in vrac de colecta originala haine second hand:

  1. Costurile de deschidere ale unui magazin de haine second hand sunt reduse (comparative cu alte domenii de activitate)
  2. Marjele de profit sunt mari pentru magazinele de haine second hand
  3. Hainele second hand au masuri comune (cate ceva pentru toata lumea)
  4. Haine second hand crema sau cea mai buna calitate
  5. Preturi haine second hand engross avantajoase
  6. Reduceri pentru achizitii haine second hand in cantitati mari

Calitatea produselor engross second hand pe care le comercializam, respectiv haine second handincaltaminte shlavete industriale de bumbac, alaturi de satisfactia clientilor nostri, reprezinta elemente care stau la baza succesului depozitului nostru second hand. Orice nevoie specifica ati avea legat de marfa second hand, facem tot posibilul sa va ajutam.

Contactati-ne pe email, telefonic la 0786.329.268 (Valeria, depozit haine sh), solicitati o oferta personalizata de lavete industriale ieftine, haine second hand sau incaltaminte shVizitati-ne direct la depozitul din Slobozia, iar noi va vom prezenta diferentele dintre fiecare tip de lavete si va vom recomanda pe cele potrivite nevoilor afacerii dvs.

Un comentariu adaugat pentru “De ce oferta engross de haine second hand sau colecta originala de haine second hand este avantajoasa pentru magazinele second hand?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *