WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

haine second hand (1)Deschiderea unui magazin second hand cu vanzare de haine second hand poate fi o alegere excelenta pentru persoanele pasionate de moda, cu experienta in vanzari si comert. Chiar si in aceste conditii, pentru a porni o afacere cu vanzare de haine second hand, este nevoie de mai mult decat o dorinta, este nevoie de actiune si, de ce nu, de indrumare venita din partea unor antreprenori cu experienta in piata hainelor second hand.

Depozitul nostru de haine second hand din Slobozia, furnizor de imbracaminte en gros,  incaltaminte second hand en gros, genti si jucarii second hand, vine in intampinarea dvs. cu indrumari privind deschiderea unei afaceri second hand in 2016.

Cum deschideti un magazin de haine second hand, pas cu pas: 

1. Alegeti o locatie pentru magazinul de haine second hand. Exista mai multe optiuni pentru vanzarea de haine sh. Ati putea deschide un magazin de vanzare cu amanuntul sau puteti vinde hainele second intr-un stand la un targ de vechituri. Dupa ce ati decis cu privire la tipul de magazin pe care il doriti, puteti incepe cautarea pentru stand sau locatie magazin second hand, locatie care sa raspunda nevoilor dumneavoastra. Cititi mai multe despre hainele second hand ca oportunitate de afacere si optiunile privind deschiderea unui magazine de haine second hand.

2. Decideti modalitatea prin care va veti aproviziona magazinul cu haine sh. Aveti nevoie de haine seond hand en gros de calitate pentru femei, barbati si copii, genti si accesorii, jucarii second hand, diverse articole textile second hand si/ sau lavete industriale reciclate (carpe de sters)? Aflati cum selectati un depozit de haine second hand en gros ieftine, cu pret per kg  si de ce la baza succesului magazinelor second hand sta un distribuitor en gros de incaltaminte si haine second hand cu preturi mici.

3. Stabiliti care sunt clientii dvs., respectiv piata tinta. Puteti vinde mai multe categorii de imbracaminte sh sau va puteti specializa pe vanzarea anumitor articole de haine second hand. Hainele sh pentru copii, haine sport pentru femei si barbati,  imbracaminte vintage sunt doar cateva idei pentru vanzarea de articole sh de specialitate. Decideti, de asemenea, care sunt articolele si accesoriile care se potrivesc cu specialitatea aleasa pentru magazin. De exemplu: halate de baie second hand, haine sau produse all season pentru casa (cearceafuri, prosoape, draperii sh).

4. Aflati care sunt documentele si autorizatiile de care aveti nevoie pentru a functiona legal.

5. Achitizionati echipamentele necesare si marfa de la un depozit second hand. Veti avea nevoie de rafturi si umerase de haine, standuri de afisare marfa, manechine si cabine de proba. Veti avea nevoie de etichete pentru imbracaminte. La casierie, veti avea nevoie de casa de marcat si pungi. Este preferabil sa oferiti posibilitatea platii cu cardul de credit. Aflati cum se comercializeaza hainele second hand en gros la kg si cum cumparati haine second hand en gros ieftine.

6. Afisati marfa in magazin. Faceti astfel incat  magazinul dvs. cu haine second hand sa fie atragator, iar marfa sa fie afisata la nivelul ochilor. Creati o vitrina atractiva la intrare pentru a atrage cumparatorii in magazin. In acest sens, puteti folosi in mod creativ manechinele si hainele asortate in trend cu moda. Pentru  a creea un aspect cat mai atragator, va puteti inspira oricand de la vitrinele magazinelor populare, magazine de succes in comercializarea hainelor.

7. Promovati-va magazinul de haine second hand. Alegeti cea mai buna modalitate de promovare, astfel incat mesajul si oferta dvs. sa ajunga cel mai bine la publicul tinta: flyere, reclama radio, creati un website si promovati oferta magazinul de haine second hand pe Google, adaugati un anunt publicitar intr-un ziar local. Acestea sunt doar cateva exemple de modalitati posibile de promovare, in stransa legatura cu bugetul pe care il aveti disponibil pentru promovare. Participati la targuri de haine, expozitii de moda, evenimente caritabile, etc. Incercati sa comunicati cu ceilalti intreprinzatori si incercati sa colaborati cu afacerile din zona dvs.

8. Decideti programul magazinului de haine second hand, politica de reduceri si de returnare a produselor. Asigurati-va ca aceste politici sunt clar definite si ca informatiile sunt vizibile si corect furnizate clientului final. Aflati care este secretul pentru succes si cresterea vanzarilor unui magazin de haine second hand.

Pentru lista de preturi marfa second hand si oferta personalizata, va rugam sa ne contactati pe email, telefonic la 0786.329.268 (Valeria, depozit haine sh) sau vizitati depozitul de haine second hand din Slobozia, Ialomita.  Solicitati oferta de haine sh engrosincaltaminte secondcarpe de sters (lavete industriale) si diverse articole de marfa second hand fara sezonalitate (jucarii, cearceafuri, draperii, prosoape)  pentru succesul magazinului dvs. de haine second hand. Va multumim!

Un comentariu adaugat pentru “Cum deschizi un magazin de haine second hand?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *