WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

articole sport second handVanzarile de haine second hand sunt in continua expansiune nu doar in Romania, ci in toata lumea. Magazinele de haine second hand nu se mai adreseaza astazi doar comunitatii dezavantajate, ci oamenilor care isi doresc haine second de calitate, haine vintage, haine clasice, care nu se demodeaza sau, de ce nu, haine in trend cu ultima moda la preturi avantajoase.

Aflati despre hainele second hand ca oportunitate de afacere si  10 motive pentru care vanzarea de haine second hand este o afacere profitabila.

1. Cumparatorul de haine second hand ca beneficiar al magazinelor second hand

Magazinele de haine second hand ofera un raport bun calitate-pret pentru hainele second comercializate. Deoarece, in multe cazuri, hainele si incaltamintea second care a fost achizitionata de la un depozit de haine second hand provine din donatii si marfa second engross, haine cu pret la kg, depozitele second hand si apoi magazinele second hand pot veni in ajutorul clientului final cu marfa second de calitate la preturi scazute.

In unele cazuri, atunci cand magazine de haine devin “overstocked”, hainele sunt pur si simplu donate catre asociatii de caritate sau catre industria de haine second hand. Clientii magazinelor de haine second hand pot beneficia nu doar de haine noi si haine crema calitatea intai, haine foarte putin uzate la un raport excelent pret-calitate, ci si de haine de ocazie second hand.  Iubitorii de hainele vintage sau haine de epoca sunt o alta categorie de clienti ai magazinelor de haine second hand.

2. Economia ca beneficiar al magazinelor de haine second hand

Indiferent de starea economiei, in plina expansiune sau in recesiune, magazinele de haine second hand sunt prezente intro forma sau alta si pot deveni profitabile. Acest lucru este posibil intrucat intotdeauna vor exista oameni care sa doneaze hainele pe care nu le mai folosesc. De fapt, ati fi poate surprinsi sa aflati ca multi dintre cei care doneaza haine second hand sunt si clienti ai magazinelor de haine second hand. Acest lucru se traduce intrun flux continuu de haine donate si achizitionate din cadrul magazinelor second hand.

 

3. Oamenii nevoiasi ca beneficiari ai magazinelor de haine second hand

Este un lucru stiut ca persoanele cu venituri limitate nu doresc, de multe ori,  sa accepte donatii si prefera sa aiba satisfactia de a-si cumpara cele necesare din banii castigati prin forte proprii. In acest sens, magazinele de haine second hand ofera oamenilor cu venituri mici posibilitatea de a-si pastra demnitatea, de a avea satisfactia de a achizitiona haine second, de a se simti utili si importanti prin posibilitatea de a plati ei insusi, din propriile venituri, pentru hainele si incaltamintea necesara lor si a membrilor familiei.

In zilele noaste, oameni din toate categoriile de venituri fac achizitii second hand, astfel incat oamenii nevoiasi nu se simt discriminati  atunci cand faca achizitii de haine din magazinele second hand, ci sunt mandri ca pot economisi bani pe care ii pot cheltui apoi pe alte lucruri de care au nevoie sau pot adauga banii salvati la economii.

4. Comunitatea locala ca beneficiar al magazinelor de haine second hand

Multi dintre noi ne dorim sa contribuim intro maniera pozitiva in comunitatea, regiunea sau tara in care traim. O singura persoana care decide sa doneze sau sa isi deschida magazin de haine second hand poate avea un efect benefic asupra comunitatii in care traieste. Ati auzit de efectul bulgarelui de zapada, nu-i asa? O persoana decide sa faca o fapta buna, o donatie catre o a doua persoana, aceasta a doua persoana ajuta o a treia persona, ultima persona din acest lant alege sa ajute urmatoarea persoana si tot asa. Prin urmare, este un lucru cert ca fapta unei singure persoane poate afecta mai multi oameni si, prin extindere, un singur om poate ajuta la imbunatatirea si dezvoltarea comunitatii in care traieste.

5. Mediul inconjurator ca beneficiar al magazinelor second hand

La o prima vedere, poate parea dificil sa ne dam seama in ce masura sau cum achizita de haine second hand la kg poate ajuta la sustinerea mediului inconjurator. Magazinele de haine second hand si clientii acestora ajuta la mentinerea mediului inconjurator curat. Reciclarea hainelor second hand este un principiu important pentru pastrarea si refolosirea resurselor limitate ale naturii. In loc sa fie aruncate, exista mai multe modalitati astazi prin care hainele second hand pot fi refolosite.

O pereche de blugi, de exemplu, poate deveni o punga, o vesta sau palaria unui copil. Atunci cand tesaturile devin prea uzate pentru a putea fi transformate in n lavete de bumbac industriale sau in altceva, acestea sunt defalcate in materii prime, la instalatiile de reciclare textile pentru a fi utilizate ca baza pentru alte elemente, iar procesul incepe din nou.

Cea mai frumoasa parte in ceea ce priveste donatiile sau achizitiile de haine second hand este sentimentul pe care il avem fie in calitate de donator prin contributia pe care alegem sa o facem pentru ceilalti oameni, fie sentimentul pe care il avem atunci cand gasim hainele preferate la un raport pret-calitate excelent in magazinele de haine second hand.

Ne dorim sa contribuim la succesul magazinului dvs. second hand. Contactati-ne pe email, telefonic la 0786.329.268 (Valeria, depozit haine sh), vizitati depozitul de haine second hand din Slobozia, Ialomita sau  solicitati oferta de haine sh engrosincaltaminte secondcarpe de sters (lavete industriale) si alte produse sh fara sezonalitate pentru magazinul dvs. de haine sh.

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o si anul acesta, va uram sarbatori fericite si un an nou 2017 cu sanatate si multe impliniri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *