WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

home-imbracamintesh.roPentru a oferi cea mai buna experienta clientilor nostri, Top Textil, importator si distribuitor angro imbracaminte second hand, a lansat site-ul www.imbracamintesh.ro.  Noul site are un design modern, navigatie simplificata, am incercat sa structuram informatia in site in asa fel incat clientii si potentialii nostri parteneri sa gaseasca usor datele de contact, locatia depozitului nostru cu haine second hand, precum  si date despre marfa pe care o comercializam angro: imbracaminte second hand, incaltaminte second hand si lavete industriale. Depozitul nostru de imbracaminte second hand importata din Germania se mandreste cu marfa de calitate si 30 oameni care vin in sprijinul satisfacerii cerintelor clientilor sai.

Site-ul este optimizat pentru desktop, telefoane mobile, smartphone sau tableta. Acest lucru inseamna ca design-ul site-ului se va adapta automat rezolutiei ecranului dispozitivului mobil de pe care este accesat. De asemenea, site-ul este creat astfel incat sa ofere o experienta placuta si sa fie usor de folosit de catre clientii nostri. De asemenea, vom lucra pentru a mentine informatia actualizata in site si pentru a-l optimiza pentru motoarele de cautare.

Printre paginile si functionalitatile noi ale site-ului www.imbracamintesh.ro, vei gasi:

Scrie-ne un mesaj, suntem interesati sa aflam opinia si sugestiile tale in legatura cu experienta oferita de noul site, daca puteti gasi cu usurinta informatiile pe care le cautati sau daca ati dori sa aflati informatii suplimentare despre activitatea depozitului nostru de haine si incaltaminte second hand. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *