WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

Multi dintre noi ne ferim de hainele second hand. Ne propunem, in cele ce urmeaza, sa dezvaluim cinci motive care va vor ajuta sa vedeti mai departe de eticheta “haine second”.

hainele-second-hand5 motive sa iubesti hainele second hand:

1.Hainele vechi „vintage”. Asa-numitele “haine vintage”, cu vechime intre 20-100 ani, pot fi haine second, noi sau handmade. Un farmec aparte al hainelor vintage este modalitatea in care acestea reusesc sa pastreze  istoricul modei dintr-o anumita perioada, epoca sau regiune.

2.Hainele second de firma, purtate de vedete si scoase la vanzare. Ganditi-va, de exemplu, la hainele de firma ale vedetelor care se vand cu zeci, poate sute de mii de euro, desi, tehnic vorbind, aceasta sunt haine second hand. Admiratia pentru aceste vedete ne face sa ne schimbam perceptia, sa  uitam de eticheta hainelelor second hand, ba chiar sa le iubim, nu-i asa?

 3.Hainele second si reciclarea ajuta la reducerea poluarii mediului inconjurator. Stiati ca refolosirea hainelor conduce la un cost mai mic asupra mediului inconjurator in comparatie cu procesul de confectionare a unor haine din materiale noi?

4.Hainele second hand ca ajutor pentru cei mai putin norocosi decat noi sau victime ale dezastrelor naturale. Nu este un lucru la care ne place sa ne gandim foarte des, insa sunt oameni in lume care nu isi permit sa cumpere cele strict necesare traiului, si, cu atat mai putin haine noi. 

5.Hainele second hand ca oportunitate de afacere si creare de locuri de munca. Am prezentat, intr-un articol anterior, cum deschiderea unui magazin de haine si incaltaminte SH poate fi o oportunitate de business.

Va invitam sa ne faceti o vizita la depozitul de haine second hand en gros pentru a cunoaste atat echipa noastra, cat si oferta de imbracaminte sh, incaltaminte sh, lavete industiale sau, altfel spus, carpe la kg.  De asemenea, daca doriti, ne puteti scrie un comentariu cu parerea voastra despre hainele second hand.

2 comentarii adaugate pentru “5 motive sa iubesti hainele second hand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *