WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici sa te ajutam! Scrie-ne mai jos direct pe WhatsApp!
Buna, cu ce va putem ajuta?

haine-second-hand-imbrcaminteshSubiecte precum ”hainele second hand ca oportunitate de afacere”, ”Cum deschizi un magazine de haine second hand”,  ”Depozit second hand, despre cum cumparati hainele second hand en gros ieftine”,  “Magazin de haine second hand, care este secretul pentru succes si cresterea vanzarilor” , “Second hand haine. Cum selectez un depozit haine sh si furnizor de incredere pentru afacerea mea”, au fost abordate  in articolele anterioare.

De aceasta data ne propunem sa raspundem unei alte intrebari pe care o primim din ce in ce mai des din partea clientilor nostri, si anume: “Este vanzarea hainelor second hand o afacere profitabila?”. 

10 Motive Pentru Care Vanzarea de Haine Second Hand Este o Afacere Profitabila

1.Hainele second hand sunt ieftine. Pentru persoanele care nu sunt deranjate de faptul ca un anumit articol de imbracaminte a fost purtat anterior de catre altcineva, magazinele second hand sunt o optiune excelenta pentru a achizitiona haine de calitate, in trend cu moda, haine care, in unele cazuri, se intampla sa apartina unor designeri renumiti si care pot fi cumparate la doar o fractiune din pretul real.

2.Magazinele de haine second hand sunt o optiune populara pentru tineri si persoanele care, desi au venituri relativ mici, sunt interesate de aspectul lor exterior, doresc sa arate bine, le place sa se imbrace in ton cu moda si pentru acest lucru sunt dispuse sa cheltuiasca bani pentru achizitionarea articolelor de imbracaminte sh. Pe de alta parte, populatia aflata in continua crestere face ca nevoia de haine sa fie si ea intr-o continua crestere, nu-i asa?

3.Hainele second hand aflate intr-o stare foarte buna, si-au dovedit deja, spre deosebire de cele noi, durabilitatea in timp (mai multe persoane, inclusiv clientii nostri sugereaza astfel).

4.Libertatea de a alege dintre sacii deja sortati cu haine la kg. Sacii cu haine sh au o greutate care variaza intre 15 kg si 40 kg si contin o gama variata de modele de haine second hand. Depozitul de haine second hand ofera magazinelor en detail posibilitatea de a selecta sacii de imbracamintea sh, saci transparenti de plastic cu haine second hand crema, colecta originala, haine second hand en gros cu pret per kg. Aflati mai multe detalii despre cum se comercializeaza hainele sh la kg in depozitul second hand.

5.Deschiderea unui magazin de haine second hand, spre deosebire de alte afaceri, necesita un capital initial relativ scazut si o investitie modesta in promovare. De regula, magazinele second hand sunt usor de recunoscut si atrag rapid atentia publicului tinta.

6.Magazinele de haine sh au avantajul unei piete mobile, in sensul in care marfurile sh pot fi comercializate in diverse locatii, in functie de cererea existenta la un moment dat (biserici, scoli, birouri, pe marginea drumurilor, masini), cu scopul de a fi vandute mai rapid.

7.Piata deja formata pentru hainele second. Imbracamintea sh poate fi vanduta engros sau poate fi revanduta la bucata catre persoanele fizice. Este dovedit si stiut ca exista o cerere mare pentru articole de imbracaminte.

8.Cifra de afaceri ridicata pentru afacerile de haine second hand. Statistic vorbind, dupa industria alimentara, comertul cu imbracaminte reprezinta urmatoarea afacere din punct de vedere al profitabilitatii. De altfel, dupa hrana, hainele sunt cea de-a doua necesitate de baza in viata unui om, nu-i asa?

9.Gestionarea facila a unei afaceri cu haine second hand. Cei ce doresc sa reuseasca in acest business necesita un minim de educatie in domeniu, eforturi sustinute si perseverenta. De fapt, aceasta afacere cu haine sh poate reprezenta o sursa alternativa de venit in timp ce mentineti, in paralel, locul de munca actual. Este important sa dedicati timp pentru a studia tendintele in moda, modelele de cumparare ale clientului, astfel incat sa puteti prezice din timp nevoile pietei.

10.Afacerea cu haine second hand este scalabila. Vanzarea de articole de imbracaminte second este una cu mari perspective pentru viitor. Prin deschiderea primului magazin de haine second puteti castiga experienta si informatii pretioase din domeniu. Ulterior va puteti extinde cu alte magazine de haine sh la nivel local, regional, national.

Pentru lista de preturi marfa second hand si oferta personalizata, va rugam sa ne contactati pe email, telefonic la 0786.329.268 (Valeria, depozit haine sh) sau vizitati depozitul de haine second hand din Slobozia, Ialomita. Solicitati oferta de haine sh engrosincaltaminte secondcarpe de sters (lavete industriale) si diverse articole de marfa second hand fara sezonalitate (jucarii sh, cearceafuri, draperii, prosoape)  pentru succesul magazinului dvs. de haine second hand. Va multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *